Akkor a leghatékonyabb, a leggyorsabb a Teremtés, tehát az a folyamat amikor a gondolataid és vágyaid megvalósulnak,amikor az agy elektromos hulláma össze tud kapcsolódni a szív mágneses érzelmi hullámával.

A keletkezett elektromágneses hullám bevonzza az életedbe azt amire vágysz.

Tehát, amikor az érzelem és a gondolat összekapaszkodik, akkor nagyon erősen teremtünk.

Minél gyorsabb eredményt szeretnél, annál erősebb érzelmet kell a gondolat mellé tenni.

Nagyon nem mindegy, hogy milyen az érzés és a gondolat minősége, mert attól függ a végeredmény. Például, ha nagyon boldogan, kacagva egy társaságban azt mondogatod, hogy neked mindenért keményen meg kell dolgozni, akkor ez fog az életedbe megjelenni. Ha azt mondod, hogy 40 fölött onnan tudod, hogy még élsz, hogy valami fáj, akkor ezt fogod a boldog állapotodba megteremteni.

Még a viccelődés is számít!

Ha van kedved kattints a linkre és olvasd el, hogy hogyan teremtettem magamnak viccelődve 2 nap börtönbüntetést, amit persze pénzel kiválthattam, így nem éltem meg amit csináltam magamnak, de arra extra jó volt, hogy egy életre megtanuljam, hogy minden gondolat számít. Vigyázz mivel viccelődsz, mert megvalósul!

A “Hiány Teréből” vagy a “Bőség Teréből” teremted az életedet?

 

Minden gondolatunk teremtő erővel bír! A Tudatos és a Tudatalatti gondolataink is.

 A “Bőség Teréből” bőséget, kellemes, örömteli, jó dolgokat teremtünk.

Minden ami van, az ebben a térben van. Klasszikus példa: félig van a poharamban

A “Hiány Teréből” félelmet, keserűséget, csalódást, sóvárgást, dühöt, haragot, sértődést … negatív dolgokat tudunk teremteni.

Minden ami nincs, kellene, jó volna, nem lehet, lehetetlen. Klasszikus példa: félig üres a poharam

A szív dolgai:

Amikor pozitív érzelmeket érzel, mint szeretet, hála, öröm, akkor a “Bőség Teréből” tudsz teremteni. Amikor negatív érzelmeket érzel, mint düh, harag, csalódottság, reménytelenség, akkor a “Hiány Terében” vagy.

Az agy dolgai:

Amikor a jólét gondolatait tapasztalod, mint: “szerencsés vagyok”, “szép vagyok”, “egészséges vagyok”, “minden engem szolgál”… akkor a “Bőség Teréből” teremtesz. Amikor negatív gondolataid vannak, mint: “Nekem semmi nem sikerül.”, “Szegény vagyok.”, “Nekem mindenért keményen kell dolgozni”, “Szerencsétlen vagyok”, “A levegő is hizlal.” … akkor a “Hiány Terében” tartózkodol.

Javaslatom: gondolati és érzelmi szinten is helyezkedj a “Bőség Terébe” és teremts tudatosan. Tedd be a kedvenc zenéd, hozd magad boldog állapotban és gondolj a célodra úgy, mintha már megvalósult volna. Érezd és gondold azt, ahogy már azt a valóságot éled. Csak játssz!!! Játssz minden nap, akár többször. Egy alkalommal legalább 30 másodpercig tartson a boldogság és a gondolat összekapcsolt kivetítése.