Theta Healing®

a tudatosság az út a boldog élethez

ThetaHealing® alaptanfolyam

Tarts velem és sajátítsd el a théta agyhullám állapotában való tudatos létezést! A Theta Healing® a kvantumfizika, a kineziológia és a tudatmezőkkel kapcsolatos legmodernebb kutatásokon, ismereteken alapszik.  (olvass tovább)   

ThetaHealing® haladó tanfolyam

A Theta Healing® (DNS2) Haladó Tanfolyam során elmélyülünk a Theta Healing® világában. Az élet természete az energia. A Létezés Síkjai ebből a folyamatosan áramló energiából állnak. Olyan ez mint egy körtánc, ami soha nem áll meg, csak más formákat ölt. (olvass tovább)

Theta Healing® Áss Mélyebbre – Dig Deeper tanfolyam

Amit a tanfolyam ad: 8 ásás technika részletes átbeszélése, gyorssegély ásás, rövid ásás, ÖNÁSÁS, ÖNÁSÁS BEMUTATÓ, gyakoroljuk rögtön a gyökérprobléma szkenelését, erények leolvasása, makrók, izomtesztelés, ásás ami nem traumatizáló, sok-sok gyakorlás. (olvass tovább)

ThetaHealing® teremtés és bőség tanfolyam

Minden állítás, gondolat és tett teremtő erővel bír életünkben.
Minden, ami velünk történik, a saját döntéseinket tükrözi.
Minden gondolatunk megelevenedik, függetlenül attól, hogy ez kedvező vagy hátrányos számunkra. (olvass tovább)

Theta Healing® Intuitív Anatómia tanfolyam

Várlak szeretettel Intuitív Anatómia tanfolyamomra! Vianna Stibal 45 000 intuitív leolvasás után összeállította azokat a tudattalan hiedelmeket, melyek az egyes szerveinkhez kapcsolódnak, majd összeállította a Theta Healing® legintenzívebb, és legnagyobb hatású tanfolyamát, az INTUITÍV ANATÓMIÁT. (olvass tovább)

Theta Healing® Világgal való kapcsolatok tanfolyam

Mit kaphatsz a Theta Healing® Világgal való kapcsolatok tanfolyamtól? Tudtad, hogy a DNS-ből kimutatható, hogy valójában mindannyian több nemzet és nemzetiség leszármazottai vagyunk? Tudtad, hogy a tudatalattinkban ott tároljuk ezen népek és nemzetek szerteágazó dolgait? (olvass tovább)

Theta Healing® Ritmus tanfolyam

Készen állsz, hogy megtaláld az igazi ritmust az életedben?
Ez a valójában 4 órás tanfolyam most 8 órában, a hatékonyabb eredmény eléréséért!
Változtasd meg a tudattalan önkorlátozó hiedelmeidet. (olvass tovább)

Theta Healing® Game of Life – Az Élet Játéka – tanfolyam

A Theta Healing® Game of Life (Az Élet Játéka) tanfolyamot 2010 októbere óta oktatja Hirojuki Mijazaki üzletember és Vianna Stibal, aki a Theta Healing® módszer megalkotója. (olvass tovább)

Theta Healing® Lélektárs tanfolyam

Mindenki keresi a szerelmet, megszállottan vágyik a Lelkitársára vagy legalább arra az elképzelésre, hogy létezik valaki, aki valóban magáért szereti Őt. Egy különleges emberre, akivel élheti az életét, akivel megoszthatja vágyait. (olvass tovább)

Theta Healing® Betegségek és Rendellenességek tanfolyam

Ez a tanfolyam segít feltárni a családunkban lévő betegségekkel kapcsolatos félelmeinket, haragjainkat, hajlamainkat. Olvass tovább itt és keresd a részleteket. (olvass tovább)

Theta Healing® Szivárvány gyerek tanfolyam

A világon már jelen vannak a Szivárványgyermekek. Tinédzserek és fiatalok, akik intuitívak, kiemelkedő módon tudnak szeretni, vannak emlékeik más időkről és helyszínekről, és végtelen szeretetet és türelmet hoznak magukkal. Olvass tovább linkre kattintva keresd a részleteket.   

Theta Healing® DNS3 tanfolyam

A  szervetlen és szerves anyagokkal kapcsolatos tudást biztosítja ez a tanfolyam. A tanfolyam elvégzése után, képesek leszünk kilépni saját paradigmáinkból. Megcsinálni, mindazt, amiről addig azt hittük lehetetlen.