Theta Healing®

a tudatosság az út a boldog élethez
Képzések

Theta Healing® tanfolyamok szintjei

ThetaHealing® alaptanfolyam

Tarts velem és sajátítsd el a théta agyhullám állapotában való tudatos létezést! A Theta Healing® a kvantumfizika, a kineziológia és a tudatmezőkkel kapcsolatos legmodernebb kutatásokon, ismereteken alapszik.

ThetaHealing® haladó tanfolyam

A Theta Healing® (DNS2) Haladó Tanfolyam során elmélyülünk a Theta Healing® világában. Az élet természete az energia. A Létezés Síkjai ebből a folyamatosan áramló energiából állnak. Olyan ez mint egy körtánc, ami soha nem áll meg, csak más formákat ölt. 

ThetaHealing® teremtés és bőség tanfolyam

Minden állítás, gondolat és tett teremtő erővel bír életünkben.
Minden, ami velünk történik, a saját döntéseinket tükrözi.
Minden gondolatunk megelevenedik, függetlenül attól, hogy ez kedvező vagy hátrányos számunkra.

Theta Healing® Áss Mélyebbre – Dig Deeper tanfolyamlyam

Amit a tanfolyam ad: 8 ásás technika részletes átbeszélése, gyorssegély ásás, rövid ásás, ÖNÁSÁS, ÖNÁSÁS BEMUTATÓ, gyakoroljuk rögtön a gyökérprobléma szkenelését, erények leolvasása, makrók, izomtesztelés, ásás ami nem traumatizáló, sok-sok gyakorlás.

Theta Healing® Intuitív Anatómia tanfolyam

Várlak szeretettel Intuitív Anatómia tanfolyamomra! Vianna Stibal 45 000 intuitív leolvasás után összeállította azokat a tudattalan hiedelmeket, melyek az egyes szerveinkhez kapcsolódnak, majd összeállította a Theta Healing® legintenzívebb, és legnagyobb hatású tanfolyamát, az INTUITÍV ANATÓMIÁT.

Theta Healing® Világgal való kapcsolatok tanfolyam

Mit kaphatsz a Theta Healing® Világgal való kapcsolatok tanfolyamtól? Tudtad, hogy a DNS-ből kimutatható, hogy valójában mindannyian több nemzet és nemzetiség leszármazottai vagyunk? Tudtad, hogy a tudatalattinkban ott tároljuk ezen népek és nemzetek szerteágazó dolgait?

Theta Healing® Ritmus tanfolyam

Készen állsz, hogy megtaláld az igazi ritmust az életedben?
Ez a valójában 4 órás tanfolyam most 8 órában, a hatékonyabb eredmény eléréséért!
Változtasd meg a tudattalan önkorlátozó hiedelmeidet és állítsd vissza a tökéletes testsúlyodat és bioritmusodat.

Theta Healing® Game of Life – Az Élet Játéka – tanfolyam

A Theta Healing® Game of Life (Az Élet Játéka) tanfolyamot 2010 októbere óta oktatja Hirojuki Mijazaki üzletember és Vianna Stibal, aki a Theta Healing® módszer megalkotója.

Theta Healing® Lélektárs tanfolyam

Mindenki keresi a szerelmet, megszállottan vágyik a Lelkitársára vagy legalább arra az elképzelésre, hogy létezik valaki, aki valóban magáért szereti Őt. Egy különleges emberre, akivel élheti az életét, akivel megoszthatja vágyait.

Theta Healing® Szivárvány gyerek tanfolyam

A világon már jelen vannak a Szivárványgyermekek. Tinédzserek és fiatalok, akik intuitívak, kiemelkedő módon tudnak szeretni, vannak emlékeik más időkről és helyszínekről, és végtelen szeretetet és türelmet hoznak magukkal.