Rólam

a tudatosság az út a boldog élethez

Válaszokat keresve

Kezdő orvosként találkoztam egy beteggel, aki dacolva a tankönyvi adatokkal, a statisztikákkal, áttétes daganatos betegként élt és virult. (Ma is él, és jól van). Hogy fordulhat az elő, hogy az egyik ember meghal, míg a másik boldogan él ugyanazzal a diagnózissal??? Nem értettem. Ennek a kérdésnek a megválaszolása hajtott pszichológiai és természetgyógyászati tanulmányaim során. Nem állítom, hogy megoldottam a rejtélyt, de találtam logikus magyarázatokat. A Theta Healing és az orosz gyógyítók módszerei közelebb vittek a megoldáshoz.
Célom, hogy ezeket a módszereket ismertetve és tanfolyamaimon tanítva sok-sok embert segítsek hozzá az egészségmegőrzéshez. Célom továbbá, hogy megosszam azokat a kutatási eredményeket, érdekességeket melyek megmagyarázzák, hogy a jelenleg még csodának számító események milyen tudományos alapokon nyugszanak.

Tudásomat tovább fejlesztettem

2014 óta a ThetaHealing® hivatalos nemzetközi oktatója vagyok.
2017-ben Vianna Stibal a módszer megalkotója tudományos fokozattal ajándékozott meg.
2014-ben Prof. Dr. Grigorij Grabovoj is megengedte nekem, hogy axiómáit átadhassam a tanítványaimnak.

Életfeladatom

2019-ben Dr. Arkagyij Petrov hozzájárulását adta ahhoz, hogy bioinformációs szemléletét, az Életfa módszerét taníthassam.
Ebben a 3 módszerben az a közös, hogy az EMBERT egy intelligens, öngyógyító és életét magas fokon irányítani tudó lénynek tekinti. Mindhárom módszer célja, hogy tudatosítsa teremtő erőnket és elvezessen annak a sikeres használatához.
Jelenleg Hajdúnánáson élek, itt vagyok háziorvos. Szüleim, Testvérem, Párom és lányaim szeretete és támogatása segít hozzá ahhoz, hogy másodállásban a hobbimnak, az életfeladatomnak élhessek.
Mélyen hiszem, hogy jelenleg az emberiség egy nagyon gyors evolúciós folyamaton megy keresztül, melynek eredménye egy sokkal tudatosabb, egészségesebb, gazdagabb, egyenrangúbb, boldogabb és szeretetteljesebb társadalom lesz.

.

Küldetésem és életfeladatom, hogy ezt az átalakulást szolgáljam tanfolyamaim, egyéni konzultációim és magánéletem során is.
Köszönöm, hogy az idődet arra szántad, hogy jobban megismerj engem!
Remélem személyesen is hamarosan megismerkedhetünk! Várlak képzéseimre, ahol arra számíthatsz, hogy segítek Neked visszaemlékezni elfelejtett valódi Önmagadra, és elfelejtett képességeidre! Erősségem, hogy jobb és bal agyféltekés szempontból is rá tudlak vezetni a megértésre. Logikusan és szeretetteljesen segítelek hozzá, a tudatossági szinted emelkedéséhez.
Feltétel Nélküli Szeretettel:

Dr. Francia Boglárka

Erről többet tudnának mondani

A Theta Healing módszer megismerése óta tudom milyen érzés, hogy nincs lehetetlen, és úgy alakítom tudatosan a múltamat, jelenemet, jövőmet ahogyan én szeretném. Az alapszint elvégzése után tudatos teremtővé váltam, előtte is teremtettem, de ez valami egészen más, gyorsabb és sokkal hatékonyabb. A módszer gyakorlása során észrevettem, hogy a jó tulajdonságaim felerősödnek, a kevésbé jó tulajdonságaim pedig gyengülnek, ez boldogsággal tölt el, mert korábban pont fordítva éreztem.
Új érzéseket érzek általa, és nagyfokú tudatosságra teszek szert napról napra.
Köszönöm!” – Klaudia, jogász

“Őszinte, tiszta szívvel ajánlom a Theta meditációt mindenkinek aki szeretne magán és embertársain segíteni. Élmények, tapasztalások áradata vesz körül azóta is.Magabiztosságot, erőt ad amikor megérted, felfedezed önmagad. Mintha egy fekete-fehér régi filmet újranézel színesben. Lehet, hogy teljesen újratervezed az életed lehet, hogy mesterien fogod irányítani, érteni azt ami jelenleg körülvesz, amiben élsz.Vagy így vagy úgy de nyertes vagy!Örök hálám Neked Bogi, hogy vagy, hogy foghattam a kezed és megélhettem ezeket az élményeket a támogatásoddal, segítségeddel. 🙂 ”  – Nagyné Marosvölgyi Tímea, gyógytornász

“Bogi Theta-Healing tanfolyamán csodálatosan éreztem magam. Abban az időben sokat gondoltam arra, hogy gyógyítás során jó lenne a saját energiaszintemet  megőrizni. Lemerülés és túlpörgés nélkül szeretnék hazaérkezni. A tanfolyam óta nagyon sikeresen megy ez a “földelés”. Nagyon jó érzés mindenkinek feltétel nélküli szeretetet küldeni. Sokat töltődtem a tanfolyam alatt.”Ági, gyermekorvos

 


 

 “Feltétel nélküli szeretettel ajánlom a Thétát mindazoknak, akik célokat keresnek, akik a hitüket szeretnék megerősíteni, akik önmagukat szeretnék megismerni és akik testi és lelki gyógyulást kívánnak elérni.

Gyógyszerészként a Thétát hívom segítségül a patikába betérőkkel való kommunikációban és nehéz helyzetek megoldásában is.
Ha kérdezel, a Théta válaszol és vidám leszel.
     A Théta: ha kérsz segít, segít hogy kérj.
Hálás vagyok a Teremtőnek, hogy a Théta Healinget Bogi tanfolyamain ismerhettem meg. Az alap tanfolyam után számomra nem volt kérdés, hogy a haladó tanfolyamot is Bogi vezetésével végezzem el. A Théta ugyanis Bogival teljes.
     Bogi: ha kérsz segít, segít hogy kérj.”Dr. Petrikó Gabriella szakgyógyszerész

“Az ásás tanfolyamon találkoztam Bogival először, de úgy éreztem, mintha már nagyon régen ismernénk egymást, olyan természetesen és szeretettel beszélgetve tanított bennünket. Saját tapasztalatait beleszőve a tanításába szinte bemutatta a lehetőségeket amiket én is átélhetek, megtapasztalhatok ha csinálom a gyakorlatokat és kapcsolódást a Teremtőhöz. Természetesen azonnal menni akartam a tanfolyamaira, mindegyikre amit meghirdet (Theta,Grabovoj). A következő találkozásunk a Theta haladó volt, amit az első találkozásunkkor megéreztem, hogy Ő az az ember aki úgy tud tanítani, hogy amit tanít azt én is tudom, csak Ő megvilágítja és érthetővé teszi számomra azt az ismeretet, amire eddig nem figyeltem. Fantasztikusan éreztem magam a tanfolyamon, boldogságot és elégedettséget éreztem mindhárom napon ,mert úgy mesélt, tanított, hogy előhívta belőlem a rejtett képességeimet, amikre tényleg nem tartottam képesnek magam, nem hittem, hogy meg tudnám csinálni és amiért rendkívül hálás vagyok neki. Láttam, hallottam, éreztem a kapcsolódást a Teremetőhöz a gyakorlatok alatt, neki kétsége sem volt arról, hogy bárkinek is ne sikerülne a megtapasztalás, ezt éreztük áradni felőle. A három nap alatt más ember lettem, és ezt én érzem magamon, megváltozott a viszonyulásom mindenhez amit látok, érzek. Nagyon várom a gyakorlati foglalkozásokat amit megígért, előre is köszönöm.” – Lakatos Katalin


“Gombosné Marika masszőr vagyok Tiszaújvárosból. Csak csodálattal tudok beszélni azokról az élményekről amit a tanfolyamokon átéltem , és ha időm és pénztárcám engedi továbbra is tanulni fogom, mert az erre fogékony embereknek átadni a teremtő gyógyitó erejét, nincs felemelőbb érzés, és szívem összes szeretetével kívánom hogy továbbra is tanítson Bogi doktornő olyan elánnal és olyan szeretettel ahogyan eddig tette. – Őszinte és tiszta szeretettel : Gombos Marika masszőr


Theta Healing vélemény, Theta Healing tanfolyam, Theta Healing módszer,Theta Healing“…Aztán a Teremtő hozzám vezérelte Boglárkát és újabb csoda történt, mikor elvégeztem nála az ásás tanfolyamot. Számomra Ő egy női minta. A lágy nőiség, finomság, a tiszta szeretet!!! Ő már a jelenlétével gyógyít, és mindezt átadja a tanítványoknak. Az ásás tanfolyam után megszűntek a vérnyomás problémáim. Alig vártam, mikor mehetek végre a théta haladó tanfolyamra….
Megvilágosodtam!  Szeretném magamhoz ölelni az egész világot! És ezt a Teremtőnek köszönhetem, hogy Bogit hozzám vezérelte. Persze magamat sem hagyom ki, hiszen tőlem indul a szándék a tudásra, a magasabb tudatosságra. Tudom, hogy én vagyok a befogadó, és MI együtt vagyunk egészek. Bogival való találkozás FÉNY az életembe.”
Simonné Borbély Ildikó


 

“„Véletlenül kerültem a Théta Healing közelébe.” – Ezt gondoltam, amikor elmentem a tanfolyamra. Az első döbbenetem az volt a tanfolyam, hogy  mindenkihez személyesen beszélt a folyamat, így  erősen rólam is szólt. A lelkem legmélyebb részét érintette mindaz,  ami ott történt velem.   Mintha kiléptünk volna az időből. Békét, harmóniát, gyógyulást, lelki szépséget találtam ott, és természetesen egy nagyon nagy lehetőséget arra, hogy formáljam az életem.    Boglárka hiteles és remek előadó, és ezzel még keveset mondtam .  Olyan  dolgok váltak természetessé,  amiről azt gondoltam, csak mások tudhatják.   Harmonikusabbnak, magabiztosabbnak, felszabadultabbnak érzékelem magam  azóta,  és.. életemben először – rákészülés nélkül  – megláttam az  emberi aurát a tanfolyam után.  Az öröm több lett.  Jó dolog mosolyogva felkeni.  Azt kívánom, hogy a lehető legtöbb  embernek legyen lehetősége találkozni  ezzel a módszerrel! Hála és  köszönöm a lehetőségért Boglárkának és az életnek!” – Marth P. Ildikó  szervező, író, rendező


“A Théta Healing tanfolyamokon számomra egy teljesen új, eddig ismeretlen világ, a spiritualitás világa nyílt meg. A földi énem alól végre előbukkant az igazi, lelki énem. Megismerkedtem önmagammal, az élet feladatommal. Nyitottabbá, elfogadóbbá és főleg nagyon intuitívvá váltam. Azt szeretem leginkább a Théta Healingben, hogy vele és általa csak pozitív dolgokat adhatok és kaphatok. Megtanultam, hogy én magam teremtem az életem és olyannak, amilyennek én szeretném. Rajtam múlik. Segíthetek másoknak is, olyanoknak, akik bizalommal fordulnak hozzám.
Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki!  Hihetetlenül érdekes élményben lesz része! Én örülök, hogy megtettem és azóta is élvezem az életem minden pillanatában. – dr. H.E. egyetemi fizika tanár


Theta Healing vélemény, theta Healing módszer, Theta healing tanfolyam, Theta Healing“Én Tavasszal végeztem el a kezdő tanfolyamot, és 2-3 hó múlva a haladót, mind a kettőt Boginál.
Nagyon jó és közvetlen hangulatú tanfolyamok voltak, És amellett, hogy magát a theta tanfolyami anyagot “elsajátítottuk”,nagyon sok kiegészítő ismeretre is megbeszélhettünk, hogy megértsük a mélyebben zajló folyamatokat, azok miértjeit, Nekem, mint jelenleg stresszoldó módszereket alkalmazó terapeutának, már nem praktizáló orvosnak ez nagyon fontos volt, mert így könnyebb volt a megértés.
A tanfolyamokon mindig érezhettük, hogy Bogi személyében igazi segítőt – vezetőt kaptunk. Fontos számára, hogy mi is hatékonyan és szeretettel tudjuk alkalmazni a mindennapokban ezt a  módszert. 
 A thetával egy nagyon egyszerű és hatékony módszert tudtam elsajátítani, amit mind a pácienseimnél, mind a család tagjaimnál  és magamon tudok alkalmazni.
Azáltal, hogy a bennünk levő hitrendszerek által sokszor nem tudunk önmagunk lenni és negatív gondolataink vannak vagy negatív események történnek velünk, már nem tudjuk teljes örömben élni az életünket.
Azonban a thetával ezeket tisztíthatjuk, és így beindul a pozitív változás, Én is ezeknek lettem tanúja, 
Magamon azt tapasztaltam, hogy még magabiztosabbá váltam a munkámban, sokkal jobban kommunikálok, és a problémáimat könnyebben tudom felvállalni, és könnyebbé vált azok megoldása  A párommal a kapcsolatom is még harmonikusabb lett,  
Én szeretettel ajánlom mindenkinek, aki  szeretne változást beindítani az életében, aki szeretne változtatni az életén, aki szeretne még tovább fejlődni.”     – dr. K. R., orvos

Bogi, köszönöm Neked azt a csodálatos 3 napot, amit a Théta haladó tanfolyam ideje alatt együtt tölthettünk. Hosszasan sorolhatnám, hogy mi is volt csodálatos ebben a 3 napban, mit is tanultunk ez idő alatt. Helyette inkább az érzéseimre hagyatkozom, amikor röviden szeretném megfogalmazni, hogy mit is adott nekem ez a hosszú hétvége.Számomra valóban csodák történtek, amit elég nehéz megértenem is, mert a vezetéseddel olyan különleges képességeimre mutattál rá, amit eddig úgy gondoltam, hogy ezekre csak néhány, kiváltságos képességű ember képes.
Tetted ezt úgy, hogy a 3 napi tanfolyam igazából egy közvetlen, szeretet teli beszélgetés volt. Te úgy tanítottál, hogy az bennem egy fantasztikus belső nyugalmat, és a biztonság érzetét keltette, de egy fokozott kíváncsiságot is, hogy végre olyan dolgokat tanulhatok itt meg, ami által innentől már csak jó dolgok történhetnek velem, mert minden megoldható, mégpedig a lehető „legjobb úton és módon”!Köszönöm Bogi, hogy olyan új ismeretekre tanítottál meg engem, aminek a használata az életemre óriási változásokat hozhat.
És még valamit köszönök, ami nem is része a tananyagnak: azt a mérhetetlen szeretetet, ami árad Belőled, minden gondolatod, mozdulatod ezt sugallta a tanfolyam teljes ideje alatt! Jó volt a társaságodban lenni, én nagyon jól éreztem magam! – V. Gyöngyi (nyugdíjas), aki szeretne továbbra is a diákod lenni


“Sok alternatív módszert megtapasztaltam már magamon is és láttam, hogyan működnek másokon. Valamilyen formában mind segített hosszabb-rövidebb idő alatt. A Theta Healing-ben azt szeretem, hogy képes azonnal hatni. A kisfiamat (8 éves) gyakran bántották, kirekesztették a gyerekek (ezt vonzotta magának), amire kezdett agresszív viselkedéssel reagálni és persze nagyon bántotta őt. Egyetlen Theta Healing kezelés után már másnap a kirekesztőivel játszott és barátok lettek, sokkal bátrabb lett a nála nagyobb, erősebb gyerekekkel és képessé vált velük is egyenrangúnak érezni magát. 
A Theta Healingben azt is szeretem, hogy a testi problémákat és a lelkieket is gyógyítani képes. A múltkor a fogfájásomat gyógyítottam vele sikeresen….
Azt is szeretem benne, hogy szabadságot ad. Értem ezt úgy, hogy amikor kicseréljük a negatív hitrendszereinket pozitívakká, akkor önmagunkká válhatunk, korlátok nélkül.
Köszönöm Boglárka, hogy megtanítottad nekem! Köszönöm, hogy könnyen érthető és tudományosan is logikus magyarázatokkal fűszerezve az egész tananyagot egyből befogadhatóvá tetted, nekem, akinek fontos a tudományos megalapozottság.”
Fekete Kata
természetgyógyász-újságíró, Naturmagazin

“A tanfolyamok új nézőpontot adtak számomra, az ott elsajátított tudásnak köszönhetően teremtem, hogy a mindennapok apró történései számomra és mások számára is kedvezően alakuljanak, de emellett jelentős változásokat tapasztalok az ásások hatására az életemben, ami kihat a környezetemben élőkre is. Nagyra értékeltem, hogy gyorsan és egyszerűen lebonthatom az önkorlátozó hitrendszereimet és hozzájárulásuk birtokában bármikor segíthetek ezzel a módszerrel másoknak is.” – TL, jogász

“Köszönet és hála! A Theta Healing egy új, ismeretlen világot nyitott meg. Az alap és haladó tanfolyamot Boginál végeztem. Közvetlen hangulatú napokat töltöttünk el, számtalan új élménnyel gazdagodva. Bogi fantasztikus tanár, odaadó, sugárzik belőle a szeretet a segíteni akarás, hitelesen és érthetően adja át a módszert. A tanfolyamok alatt csodálatos tapasztalások részese lettem, olyan dolgokat éltem át, amelyekről eddig álmodni sem mertem. Magamon azt tapasztaltam, hogy sokkal nyugodtabbá váltam, s ezt a környezetem is észreveszi. Rugalmasabban oldok meg feladatokat, mint eddig. Szeretettel ajánlom a Theta Healinget mindenkinek, aki fejlődni akar és pozitív változást szeretne az életében.” – Sebestyénné Ecsedi Magdolna, ápoló

 


“Drága Bogi!

Mindkét tanfolyamot (alap- és haladó) nálad végeztem, nagyon élveztem. Számos tanfolyam résztvevője voltam már, de ez fogott meg a legjobban. Tényleg a szó szoros értelmében megváltoztatta az életem. Látok valamit az utcán, vagy esemény van a munkahelyen, gondolkodás nélkül thétában végzem, amit tanultunk. Konfliktusok simulnak el, problémák oldódnak meg a lehető legjobb úton módon. Persze azért vannak hiedelmeim, amiken még sokat kell ásni, de kíváncsian állok elébe. Legszívesebben mindig ezt csinálnám. Hiszen ez egy életmód, amivel állandóan változunk,és ezáltal változik a környezetünk is. Könnyebben átlátom, megértem a körülöttem zajló eseményeket is. 
Egy szóval jellemezném: CSODÁLATOS.
Csodálatos élmény FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETET ADNI és KAPNI.
Köszönök szépen mindent, izgatottan várom a folytatást!!!
Ölellek és rengeteg FNSZ!!!”
L. Gabi   szakgyógyszerész