Rólam

a tudatosság az út a boldog élethez

Válaszokat keresve

Kezdő orvosként találkoztam egy beteggel, aki dacolva a tankönyvi adatokkal, a statisztikákkal, áttétes daganatos betegként élt és virult. (Ma is él, és jól van). Hogy fordulhat az elő, hogy az egyik ember meghal, míg a másik boldogan él ugyanazzal a diagnózissal??? Nem értettem. Ennek a kérdésnek a megválaszolása hajtott pszichológiai és természetgyógyászati tanulmányaim során. Nem állítom, hogy megoldottam a rejtélyt, de találtam logikus magyarázatokat. A Theta Healing és az orosz gyógyítók módszerei közelebb vittek a megoldáshoz.
Célom, hogy ezeket a módszereket ismertetve és tanfolyamaimon tanítva sok-sok embert segítsek hozzá az egészségmegőrzéshez. Célom továbbá, hogy megosszam azokat a kutatási eredményeket, érdekességeket melyek megmagyarázzák, hogy a jelenleg még csodának számító események milyen tudományos alapokon nyugszanak.

Tudásomat tovább fejlesztettem

2014 óta a ThetaHealing® hivatalos nemzetközi oktatója vagyok.
2017-ben Vianna Stibal a módszer megalkotója tudományos fokozattal ajándékozott meg.
2014-ben Prof. Dr. Grigorij Grabovoj is megengedte nekem, hogy axiómáit átadhassam a tanítványaimnak.

Életfeladatom

2019-ben Dr. Arkagyij Petrov hozzájárulását adta ahhoz, hogy bioinformációs szemléletét, az Életfa módszerét taníthassam.
Ebben a 3 módszerben az a közös, hogy az EMBERT egy intelligens, öngyógyító és életét magas fokon irányítani tudó lénynek tekinti. Mindhárom módszer célja, hogy tudatosítsa teremtő erőnket és elvezessen annak a sikeres használatához.
Jelenleg Hajdúnánáson élek, itt vagyok háziorvos. Szüleim, Testvérem, Párom és lányaim szeretete és támogatása segít hozzá ahhoz, hogy másodállásban a hobbimnak, az életfeladatomnak élhessek.
Mélyen hiszem, hogy jelenleg az emberiség egy nagyon gyors evolúciós folyamaton megy keresztül, melynek eredménye egy sokkal tudatosabb, egészségesebb, gazdagabb, egyenrangúbb, boldogabb és szeretetteljesebb társadalom lesz.

.

Küldetésem és életfeladatom, hogy ezt az átalakulást szolgáljam tanfolyamaim, egyéni konzultációim és magánéletem során is.
Köszönöm, hogy az idődet arra szántad, hogy jobban megismerj engem!
Remélem személyesen is hamarosan megismerkedhetünk! Várlak képzéseimre, ahol arra számíthatsz, hogy segítek Neked visszaemlékezni elfelejtett valódi Önmagadra, és elfelejtett képességeidre! Erősségem, hogy jobb és bal agyféltekés szempontból is rá tudlak vezetni a megértésre. Logikusan és szeretetteljesen segítelek hozzá, a tudatossági szinted emelkedéséhez.
Feltétel Nélküli Szeretettel:

Erről többet tudnának mondani

 “Feltétel nélküli szeretettel ajánlom a Thétát mindazoknak, akik célokat keresnek, akik a hitüket szeretnék megerősíteni, akik önmagukat szeretnék megismerni és akik testi és lelki gyógyulást kívánnak elérni.

Gyógyszerészként a Thétát hívom segítségül a patikába betérőkkel való kommunikációban és nehéz helyzetek megoldásában is.
Ha kérdezel, a Théta válaszol és vidám leszel.
     A Théta: ha kérsz segít, segít hogy kérj.
Hálás vagyok a Teremtőnek, hogy a Théta Healinget Bogi tanfolyamain ismerhettem meg. Az alap tanfolyam után számomra nem volt kérdés, hogy a haladó tanfolyamot is Bogi vezetésével végezzem el. A Théta ugyanis Bogival teljes.
     Bogi: ha kérsz segít, segít hogy kérj.” 
Dr. Petrikó Gabriella

szakgyógyszerész

Őszinte, tiszta szívvel ajánlom a Theta meditációt mindenkinek aki szeretne magán és embertársain segíteni. Élmények, tapasztalások áradata vesz körül azóta is.Magabiztosságot, erőt ad amikor megérted, felfedezed önmagad. Mintha egy fekete-fehér régi filmet újranézel színesben. Lehet, hogy teljesen újratervezed az életed lehet, hogy mesterien fogod irányítani, érteni azt ami jelenleg körülvesz, amiben élsz.Vagy így vagy úgy de nyertes vagy!Örök hálám Neked Bogi, hogy vagy, hogy foghattam a kezed és megélhettem ezeket az élményeket a támogatásoddal, segítségeddel. 🙂 ”  – 

Nagyné Marosvölgyi Timea

gyógytornász

“Véletlenül kerültem a Théta Healing közelébe.” – Ezt gondoltam, amikor elmentem a tanfolyamra. Az első döbbenetem az volt a tanfolyam, hogy  mindenkihez személyesen beszélt a folyamat, így  erősen rólam is szólt. A lelkem legmélyebb részét érintette mindaz,  ami ott történt velem.   Mintha kiléptünk volna az időből. Békét, harmóniát, gyógyulást, lelki szépséget találtam ott, és természetesen egy nagyon nagy lehetőséget arra, hogy formáljam az életem.    Boglárka hiteles és remek előadó, és ezzel még keveset mondtam .  Olyan  dolgok váltak természetessé,  amiről azt gondoltam, csak mások tudhatják.    Az öröm több lett.  Jó dolog mosolyogva felkeni.  Azt kívánom, hogy a lehető legtöbb  embernek legyen lehetősége találkozni  ezzel a módszerrel! Hála és  köszönöm a lehetőségért Boglárkának és az életnek! 
Marth P Ildikó

író - rendező