férfi ekkor elmesélte Viannának, hogy ő egész életében túlsúlyos volt. Emiatt gúnyolták, megbélyegezték, kiközösítették és ő nagyon kiborult: anorexiás lett. Kórházba került és majdnem meghalt. A kórházban döntést hozott: az élet mellett döntött. Elkezdett egészségesen táplálkozni és sportolni. Normális lett a testsúlya és a kinézete mégis mindig amikor a tükörbe néz, kövérnek látja magát. “Te túlsúlyos vagy és mégis boldog. Mit kell tennem ahhoz, hogy jól érezzem magam a bőrömben?” – kérdezte a tökéletes testalkatú férfi a kövér Viannát.

Ekkor döntött úgy Vianna, hogy létrehozza a Theta Healing® Ritmus programot. Egy programot, amivel bárki elérheti a tökéletes testsúlyt, de ami még ennél is fontosabb, hogy ez a program úgy van összeállítva, hogy megtanuld jól érezni magad a bőrödbe.

A Theta Healing® Ritmus tanfolyam 5 lépésen át eljuttat bárkit, aki hajlandó önmagán dolgozni a megelégedett lelkiállapothoz és a számára legideálisabb testsúlyhoz.Nem biztos, hogy a karcsú és sovány állapot hozza el mindenki számára az egyensúlyt és a boldogságot az életébe!

Vianna Stibal, a Theta Healing® módszer leírójaéppen Ausztráliában tanított.

Egy izmos, izomépítés által kidolgozott testű tanítványa odalépett hozzá és megkérdezte tőle:

“Hogy tudsz így tanítani, hogy ennyire kövér vagy?” és hozzátette, hogy elég, ha a következő tanítási napon megmondja neki a választ.

Vianna akkoriban olyan gyógyszereket szedett, amik miatt hamar felszaladtak rá a kilók. Boldog életszakaszát élte éppen, mert akkoriban ismerte meg jelenlegi párját. Bár furcsa volt neki,hogy hirtelen megnőtt a testsúlya, de mégis boldog volt. Eszébe se jutott, hogy foglalkozzon ezzel a kérdéssel. Ez a kigyúrt testű tanítványa, a kérdésével ráirányította a figyelmét erre a helyzetre.

Másnap ismét megjelent a férfi, jött a válaszért. Vianna felvette a théta tudatállapotot, és kicsúszott a száján a kérdés: “Miért akarod tudni?”

Mi lenne, ha megengednéd magadnak, hogy egészséges testben, anyagi bőségben és boldogan éld az életed? Tudtad, hogy a múltban a legspirituálisabb, leggazdagabb, legbefolyásosabb emberek kövérek voltak? Vajon milyen ősi genetikai programok hatnak a jelen valóságodra?

Számtalan oka van a túlsúlynak. Az biztos, hogy jelenlegi állapotodban pont úgy vagy egyensúlyban a tudatalatti programjaid által a környezeteddel ahogy vagy.

Értsd meg a tudatalatti programjaidat és érd el, és tartsd meg, a számodra legideálisabb testsúlyt a Theta Healing® Ritmus tanfolyam segítségével!