HITEL, PÉNZ, IGAZSÁG

Lássuk mi lehet a tanulság, a különböző én részek szintjén: 1) Mit tanult, mit akart az EGÓM? – autót, lakást, fedélt a fejem fölé – teret amiről papírom van, hogy az enyém. 2) Mit akart tanulni a Tudatom? – hogy erős vagyok, hogy mindent meg tudok oldani, kibírom, ERŐs vagyok 3) Mit tanultam a düh, harag, neheztelés, kétségbeesés, bosszúvágy, azaz a negatív pólus segítségével? -ERŐ-t adott teremteni, termelni, megoldani, kitartónak lenni 4)Mit tanultam a Szellemi szinten? – A kölcsön vett idegen szellemi energia kötelezettségekkel jár. Van saját szellemi erőm, ami végtelen. 5) Mit akart tanítani a Lelkem? – Képes vagyok teremteni, ÖN BIZALOM 6) Mi lehetett a tanulság a törvények síkján? – adás és kapás egyensúlya, a karma törvényén át 7) Mit tanít a Teremtő? – HIT és FOLYAMATOS KAPCSOLÓDÁS által TEREMTENI. Mit szimbolizál a PÉNZ? – szellemi, áramló energia

Néhány napja dolgoztam egy kicsit a HITEL, PÉNZ kérdésekkel, a ThetaHealing módszerrel.
Gondoltam megosztom veletek, hátha másnak is segít. Minél többen kapunk kedvet az önmunkához annál inkább a nyertes-nyertes irányba fog mindez terelődni.

A HITEL szó kapcsán rögtön azt láttam meg, hogy HIT + EL. Emlékszem amikor megkaptuk a hitelt, akkor boldog voltam, tele voltam hittel. Azt éreztem, hogy bármit meg tudok valósítani, amit csak szeretnék. Aztán, amikor a svájci frank megugrott, akkor dühöngve ugyan, de megtanultam, hogy képes vagyok extra sokat dolgozni, pénzt termelni, beosztani és túlélni. Sokszor reményvesztett lettem, tehát ELfogyott, vagy EL ment a HITem.

A felelősség az enyém, és biztosan tudom, hogy tanítás van a játékba, hogy 11 éve fizetem, és még mindig annyi a hitelem, mint amennyit felvettem, holott már többet visszafizettem.

Mit szimbolizál a svájci frank? Svájc nem háborúzott, rend és rendszer van. Magas etikai és erkölcsi szint. Amikor én 2007-ben felvettem a hitelt, akkor a Svájci Jegybank már figyelmeztette a Magyar Jegybankot, hogy ne folyósítsák, mert baj lesz. Nyertes-nyertes, emberséges magatartása volt Svájcnak. Megtanítottam a tudatalattimnak ThetaHealing módszerrel, hogy lehet terem, tulajdonom, töretlen folyamatos HITEM, folyamatosan tudom a szellemi energiámat és erőmet áramoltatni, hittel, önbizalommal, képes vagyok teremteni és folyamatosan kapcsolódni a forráshoz, anélkül, hogy adósságokon, pénzügyi próbatételeken keresztül tanulnám ezeket. Hozzáférek folyamatosan a szellemi energiámhoz és a teremtő képességemhez, anélkül, hogy csak a pénzen keresztül férnék hozzá. Karma oldás, fogadalom oldás, …… és kész. Fontos elismerni, hogy én hoztam magam ebbe a helyzetbe, megbocsájtani magamnak, majd a Teremtőre bízni a továbbiakat. A HIT ERÉNYÉN dolgozok ezzel az élethelyzettel. A munka végén vizualizáltam, hogy HIT+EL+MENTES vagyok, vagyis folyamatosan van HITEM. Hamarosan érkezik a folytatás. Tisztelettel: dr. Francia Boglárka ThetaHealing Mester tanár és Certificate of Science.