Grabovoj tanfolyamok®

a tudatosság az út a boldog élethez

Az életemet tudatosan teremtem Grabovoj® módszereivel

Több éve tart a folyamat: tudatos, új ember született. Ehhez a folyamathoz járul hozzá Grigorij Grabovoj professzor Úr munkássága is. Olyan egyszerű technikákat ad át, melyekkel tudatosan tudjuk befolyásolni, irányítani, és ezáltal jobbá tenni az életeseményeinket.

 Tudományos munkássága rámutat, hogy nem kiszolgáltatott elszenvedői vagyunk az életnek, hanem lehetőségünk van irányítani, befolyásolni azt.

Mindannyiunk életében van számtalan pozitív jó dolog. Grabovoj Úr tanítása elmagyarázza, hogy ezek hogyan és miért történnek. A megértés, a logika szintjére kerülnek életünk spontán tapasztalásai, és ezáltal lehetőséget kapunk arra, hogy tudatosan könnyedén újra és újra előidézzük őket.

Ha belép egy sötét szobába, azzal a szándékkal, hogy felkapcsolja a világítást, akkor elkezdi keresni a falon a kapcsolót. Tapogatózik és lehet, hogy meg is találja, de az is előfordulhat, hogy nem sikerül. Ha viszont már tudja, hogy hol van az a kapcsoló, akkor mindig, ahányszor csak akarja, ugyanazzal a pozitív eredménnyel meg tudja csinálni a világítás felkapcsolását.
Olyan gyakorlati tudást tud ezen a tanfolyamon kapni, ami hozzásegíti a tudatos életvezetéshez, ami hozzásegíti a harmonikusabb és sikeresebb élethez! 

A tanfolyamok Prof. Dr. Grigorij Grabovoj „Tanítás a megmentésről és a harmonikus fejlődésről” tematika alapján vannak összeállítva. 

Tanfolyam időpontok az események menüpont alatt.

A tanfolyam ára: 20 000 Ft 

Előjelentkezés szükséges, hogy a szükséges segédanyagokat mindenkinek biztosítani tudjam.  

Grabovoj® módszer gyakorló órák

Gyakoroljunk együtt! Fejlődjünk együtt! Grigorij Grabovoj professzor Úr tanítása “A megmentésről és az örök fejlődésről” könnyebben elsajátítható, ha folyamatosan gyakorlunk, támogatjuk egymást pozitív tapasztalatainkkal. 

Sokat segít az is, ha valaki aki már tudja értelmezni a leírtakat, elmondja nekünk, hogy számára mit jelentenek az adott sorok. Együtt könnyebb, mint otthon egyedül.

Amit kaphatsz:

A közös gyakorlás tágítja a tudatunkat, intenzív fejlődésre számíthatsz a tudat új technológiáinak a megértésével. Elkezdődnek általa az életedben a pozitív változások. Határozottan el fogsz indulni, ha akarsz egy tudatosabb, boldogabb élet irányába.

Várom jelentkezésedet a szervezés alatt álló gyakorló  csoportfoglalkozásokra.

  • Test, Lélek, Szellem, Kollektív Tudat…
  • Hogyan kell használni a számokat?
  • Milyen más technikák vannak?
  • 2015-ös és 2016-os technikák, és még sok-sok más újdonság

Fontos információk:

A gyakorló csoport zárt csoport lesz, ami azt jelenti, hogy csak az induláskor lehet csatlakozni. Ennek oka az, hogy aki később  csatlakozna, az már nehezebben tudna felzárkózni.

Egy alkalom 3 órás lesz. Ebből 1 óra elméleti előadás, amit én fogok tartani és 2 óra közös gyakorlás, a tapasztalatok megosztásával.5 hónapra kérem a tagok elköteleződését. Célom, hogy az orosz példát követve akár évekig tartó közös fejlődés kezdete legyen ez.

Előjelentkezés szükséges, hogy a szükséges segédanyagokat mindenkinek biztosítani tudjam.