Blogbejegyzések

Kávépercekhez

A SZERETET installálásának lépései

“Ügyfélszolgálat: Igen, miben segíthetek?
Felhasználó: Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni fogom a SZERETETET. Végig vezetne kérem a folyamaton?
Ügyfélszolgálat: Első lépésként nyissa meg a Szívét. Megtalálta a Szívét?
Felhasználó: Igen, de egy csomó más program is fut jelenleg. Lehet telepíteni a Szeretetet, miközben ezek futnak?
Ügyfélszolgálat: Milyen más programok futnak?
Felhasználó: Lássuk csak, van Múltbéli Megbántódás, Alacsony Önértékelés, Harag és Neheztelés. Ezek futnak éppen.
Ügyfélszolgálat: Nem gond, a Szeretet fokozatosan törölni fogja a Múltbéli Megbántódást a jelenleg működő rendszeréből. A hosszú távú memóriában esetleg megmaradhat, de már nem fog megzavarni más programokat. Végül a Szeretet felül fogja írni az Alacsony Önértékelést a saját moduljával, amit Egészséges Önértékelésnek hívnak. Viszont a Haragot és a Neheztelést teljesen ki kell kapcsolnia. Ezek a programok megakadályozzák a Szeretet megfelelő installálását. Ki tudja kapcsolni ezeket?

Miért lehetséges az azonnali gyógyulás? – 2 rész

Hogyan befolyásolhatja a az ember Tudata, a Kollektív Tudat, a szándék és az érzelmeink a gyógyulást?

Keressük meg két kérdésre együtt a választ.

Lehetséges-e az, hogy a gyógyító a gondolatai és az érzései által hat az anyagra?
Hogyan gyógyulhat meg 3 percnél rövidebb idő alatt egy húgyhólyag daganat?

A cikksorozat első részében arról a folyamatról írok, ahogy a Lélek információja, a Szellem által mozog a fizikai sík irányában, majd a Kollektív Tudaton és az egyén Tudatán át átalakul fizikai anyaggá. Ez az a folyamat, ahogy a Lélek információja által megteremtődik a fizikai Test. Ennek a megértése segíti ennek az írásnak a megértését.

Miért lehetséges az azonnali gyógyulás? – 1 rész

Sokszor és egyre több forrásból hallani olyan személyes történeteket, amik arról számolnak be, hogy súlyos állapotból hogyan gyógyult meg egy betegnek nyilvánított ember. Kioperált szervek regenerálódnak, emberek gyógyulnak meg AIDS-ből, daganatból, és számos nehéz helyzetből.

Azok az emberek, akik soha nem tapasztaltak még ilyet és azok, akik küszködnek eredménytelenül a saját gyógyulásukkal, azok eleinte reménykedve, hitet nyerve, később csalódottan és reményvesztetten szemlélik ezeket a beszámolókat.

Kinek lehet igaza? Van-e jogunk megkérdőjelezni a pozitív kimenetelű személyes történeteket és csalónak nyilvánítani ezen embertársainkat? Mi lenne, ha megpróbálnánk megérteni őket és a folyamataikat?

“A csoda nem mond ellent a természet törvényeinek, csupán a természetről alkotott véleményünknek.”

Álomsúly könnyedén – Theta Healing® Ritmus!

Nem a koplalás, nem a megerőltető sport a célravezető, az se jó, ha az egész életed diétáról és az étkezés miatti lelkiismeret furdalásról szól. Az se jó, ha orvosi szempontból ideális a súlyod, de Te mégis kövérnek gondolod magad! Az se, ha sovány vagy, és nem tudsz hízni. Szabadulj meg a jo-jo effektustól is!

Mit kell tennem ahhoz, hogy jól érezzem magam a bőrömben?

Mi lenne, ha megengednéd magadnak, hogy egészséges testben, anyagi bőségben és boldogan éld az életed? Tudtad, hogy a múltban a legspirituálisabb, leggazdagabb, legbefolyásosabb emberek kövérek voltak? Vajon milyen ősi genetikai programok hatnak a jelen valóságodra?

Számtalan oka van a túlsúlynak. Az biztos, hogy jelenlegi állapotodban pont úgy vagy egyensúlyban a tudatalatti programjaid által a környezeteddel ahogy vagy.